Välkommen till spelarföreningen

Spelarföreningen är de professionella fotbollsspelarnas egen förening som sedan bildandet 1975 har till huvudsyfte att skydda spelarna och deras intressen i en fotbollsvärld som ständigt förändras. Med hög kunskap om den svenska och internationella fotbollsmarknaden kan Spelarföreningen hjälpa dig med allt från avtal och försäkringsplanering till pensio­ner och din nästa karriär. 

Är du redan medlem och vill ta del av dina erbjudanden eller ändra kontaktuppgifter kan du logga in via Svenska lag nedan.

Vad ingår i medlemskapet?

Karriärstöd

Att vara fotbollsspelare innebär i jämförelse med många andra yrken en relativt kort karriär, det betyder att samtliga fotbollsspelare någon gång behöver göra ett karriärbyte och i flera fall även arbeta eller studera under sin fotbollskarriär. Yrket som elitfotbollsspelare innebär också att du är en offentlig person som har stress och press som din vardag. Som medlem har du därför tillgång till professionell guidning och hjälp kring vad som händer utanför fotbollen.

Vi hjälper dig med

Utveckling

Att hitta en balans i livet kan vara tufft i perioder.
Att prata med någon professionell och sakkunnig kan vara viktigt för att ta sig vidare och hitta verktyg för att hantera när det känns tungt och jobbigt.

Som spelare verkar man ofta i samma roll och bransch över en längre tid livet, vilket gör att många starkt identifierar sig med fotbollen. En viktig aspekt att kunna ta sig vidare i livet även när karriären är över är att hitta sin identitet i något annat.

Vi hjälper dig med

Rådgivning

Det finns mycket runt omkring din fotboll som kan vara svåra att ha koll på. Som medlem i Spelarföreningen får du direkt tillgång hjälp och stöd när det gäller din anställning som fotbollsspelare, dina avtal, det sociala skyddet, dina försäkringar och att få fri hjälp med juridiken runt omkring. Spelarföreningen är med dig hela vägen!

Vi hjälper dig med

Vad kostar ett medlemskap?

Allsvenskan & Superettan
Damallsvenskan & Elitettan
Övriga serier

Om du tjänar över 19 000kr/månad133 kr/månad eller 1600 kr per år. Hemförsäkring ingår. 

50 kr/månad eller 600 kr/år. Köp till hemförsäkring för 1000 kr/år.

50 kr/månad eller 600 kr/år. Köp till hemförsäkring för 1000 kr/år.

Akademispelare

Är du under 18 år är medlemskapet i Spelarföreningen fritt. Du börjar betala avgift det året du fyller 18. Skriv in dig fritt här!

Hur blir jag medlem?

Fyll i formuläret

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Kontrollera dina uppgifter och att summan du ska betala in stämmer.

Välj betalsätt

Välj vilket betalsätt du vill göra inbetalningen med. Du kan välja Swish, banköverföring och faktura. Om du vill ha autogiro och betala per månad väljer du faktura vid registrering och följer dessa steg för att anmäla autogiro

Få din bekräftelse

Ett mail skickas med en bekräftelse på din registrering.

1

2

3