Försäkringar

Inom svensk fotboll är försäkringarna en del av kollektivavtalet och tecknas av klubbarna för samtliga spelare som är anställda i representationslaget i de två högsta serierna på herrsidan och alla professionella spelare som är anställda i de två högsta serierna på damsidan.

Vad har du för skydd idag som elitspelare?

Som medlem i Spelarföreningen/Unionen och spelare i en Allsvensk eller Superetta  klubb med en lön på lägst 19 000/mån  så har du också automatiskt en kollektiv hemförsäkring som är mycket bra och prisvärd. För dig som är medlem och tillhör annan serie finns möjligheten att teckna hemförsäkringen separat till en förmånlig kostnad.

Vill du utöka ditt försäkringsskydd eller har frågor om din hemförsäkring var god kontakta oss.