Försäkringar

Inom svensk fotboll är försäkringarna en del av kollektivavtalet och tecknas av klubbarna för samtliga spelare som är anställda i representationslaget i de två högsta serierna på herrsidan och alla professionella spelare som är anställda i de två högsta serierna på damsidan.

Vad har du för skydd idag som elitspelare?

Som medlem i Spelarföreningen/Unionen och spelare i en Allsvensk- eller Superetta  klubb med en lön på lägst 19 000/mån  så har du också automatiskt en kollektiv hemförsäkring som är mycket bra och prisvärd. För dig som är medlem och tillhör annan serie eller har månadslön under 19´ finns möjligheten att teckna hemförsäkringen separat till en förmånlig kostnad.

Vill du utöka ditt försäkringsskydd eller har frågor om din hemförsäkring var god kontakta oss.