Ny styrelse invald under pandemianpassat årsmöte

På måndagskvällen den 18 maj hölls Spelarföreningens årsmöte för 2020 under digitala former p g a rådande pandemi. Mötet resulterade i att tre nya spelare valdes in i Spelarföreningens styrelse.

Vi hälsar Stefan Karlsson, Caroline Seger och Sif Atladóttir välkomna till Spelarföreningens styrande organ. Stefan tar en plats som ledamot för Superettan, Caroline som ledamot för landslaget och Sif tar ansvar som ledamot för Damallsvenskan.

Spelarföreningens styrelse för 2020 ser därmed ut som följer:

Anders Jemail, ordförande. Caroline Jönsson, vice ordförande.
Ledamöter; Caroline Seger, Oscar Jansson, Andreas Landgren, Lisa Hurtig, Sif Atladóttir, Stefan Karlsson, Elin Landström, Henrik Larsson.

Suppleanter, David Lidholm och Maja Krantz.

Vi vill också passa på att tacka Petra Johansson, Marcus Hansson och Peter Larsson för era insatser för spelarna i Sverige under er tid i styrelsen.