TOIVONEN I PSV:S FRYSBOX!

Att respektera avtal gäller tydligen inte alla, åtminstone tycker inte PSV att de behöver göra det i deras avtal med Ola Toivinen. Ola är satt att träna och spela med b-laget från det att han kommer tillbaka efter semestern. Precis som Ola nämner riskerar han att få en hel säsong spolierad pga detta då han idagsläget inte är intresserad av att förlänga med PSV. Att respektera ett avtal innebär inte bara att man får sin lön och får ett lag att träna med utan man skall få möjlighet att träna på den nivå som man själv är på och Ola Toivonen är ingen b-lagsspelare i PSV utan en av de allra främsta i a-laget och skall därmed ges möjlighet att träna med dessa. Vi rekommenderar ALLA spelare att innan man tecknar avtal med en förening titta på historiken och hur man behandlat spelare tidigare. Gå inte till klubbar som inte respekterar ingånget avtal.