SPELARNAS PRIS – ÅRETS SPELARE ALLSVENSKAN OCH DAMALLSVENSKAN 2013

Spelarföreningen har låtit spelarna rösta fram årets spelare i Allsvenskan och Damallsvenskan 2013 och årets vinnare blev Magnus Eriksson och Ramona Bachmann! Se pressmeddelande nedan!

Vinnaren Magnus Eriksson, Malmö FF, tillsammans med Anders Jemail ordf i Spelarföreningen (till höger) och Magnus Erlingmark GS i Spelarföreningen (till vänster).

Ramona Bachmann, LdB FC Malmö.

Pressmeddelande 4 november 2013

Spelarnas pris – Årets Spelare i Allsvenskan och Damallsvenskan 2013!

För första gången har Spelarföreningen låtit spelarna i Allsvenskan och Damallsvenskan rösta fram årets spelare i Allsvenskan och Damallsvenskan! Spelarna har även röstat fram årets All Star Team.

Vi hoppas och tror att dessa priser kommer att bli särskilt uppskattade av spelarna då det är deras kollegor har röstat fram dem, säger Magnus Erlingmark, generalsekreterare i Spelarföreningen.

Priserna delades ut av Spelarföreningen tillsammans med Stenungsbaden Yacht Club, Selma Spa och Nordic Choice Hotels.

Spelarnas Pris – Årets Spelare i Allsvenskan 2013 tilldelades Magnus Eriksson, Malmö FF.

Spelarnas Pris – Årets Spelare i Damallsvenskan 2013 tilldelades Ramona Bachmann, LdB FC Malmö.

Årets All Star Team Allsvenskan 2013:

Målvakt: Etrit Berisha

Backar: Miiko Albornoz, Pontus Janson, Loret Sadiku och Richardino.

Mittfältare: Jiloan Hamad, Anders Svensson, Celso Borges och David Accam.

Forwards: Magnus Eriksson och Tobias Hysén

Årets All Star Team Damallsvenskan 2013:

Målvakt: Thora Helgadottir

Backar: Meghan Klingenberg, Nilla Fischer, Line Röddik Hansen och Ali Riley.

Mittfältare: Ramona Bachmann, Pernille Harder, Caroline Seger och Veronica Boquete.

Forwards: Anja Mittag och Christen Press.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Magnus Erlingmark, Spelarföreningen Fotboll i Sverige.

Mobil: +46706989831

Mail: magnus@spelarforeningen.com