Spelarföreningens Årsmöte 22 mars kl 17:00.

Inbjudan till Spelarföreningens årsmöte i Linköping den 22 mars 2015 kl 17:00

Hej!

Du som styrelseledamot/ombud för din förening (men minst 10 medlemmar) är mycket välkommen till Spelarföreningens årsmöte i Linköping den 22 mars 2015.

Mötet kommer att hållas i Linköping på Quality Hotel Ekoxen mellan 17.00 – 19.00. Direkt efter årsmötet kommer ett konstituerande styrelsemöte hållas.

För dig som vill kan stanna kvar blir det middag på en utvald restaurang ca kl 20:30. Det finns också möjlighet att komma lite tidigare till Linköping för att se matchen mellan Linköpings FC och Bröndby i Womens CL kvartsfinal som startar kl 14:00.

Du väljer själv om du vill bo kvar över natten och åka hem på morgonen efter. Spelarföreningen står för resa och logi. Rum finns förbokade på Quality Hotel Ekoxen.

Dagordning kommer att skickas ut ca en vecka innan mötet.

Vi behöver vi din anmälan senast torsdagen den 12 mars. (Spelarföreningen står för kostnader för ett ombud per klubb i SEF- och EFD-klubbar)

Meddela i ditt svar till oss:

…om du kommer till Årsmötet?            JA________(X)                       NEJ______(X)

…om du äter middag efter mötet?        JA________(X)                       NEJ______(X)

…om du önskar biljett till matchen?   JA________(X)                       NEJ______(X)

…om du önskar hotellrum?                   JA________(X)                       NEJ______(X)

…och hur du önskar resa och när?_____________________________________________________________.

Namn:__________________________________

Förening:_____________________________________________

Skicka din anmälan som e-post till info@spelarforeningen.com .

Välkommen!

Anders Jemail, Ordförande                   Magnus Erlingmark, Generalsekreterare