SKRIV INTE PÅ SEF:s NYA ANSTÄLLNINGSAVTAL FÖR SPELARE I ALLSVENSKAN OCH SUPERETTAN!

Vi har fått kännedom att SEF håller på att distribuera nya anställningsavtal för Allsvenska- och Superettaspelare.

I avtalet förekommer rena felaktigheter och väldigt dåliga villkor för er spelare så skriv INTE på dessa!

Det som är felaktigt och som strider mot FIFA:s och SvFF:s reglemente är att man villkorar att avtalet först är giltigt när en läkarundersökning är gjord och godkänd av klubben. Reglementet säger att man måste genomföra läkarundersökning innan man skriver på avtalet och om så inte är gjort kan man INTE häva avtalet pga detta utan klubben förblir bunden av avtalet. Se under läkarundersökning i avtalet nedan)

Punkt två (se under Arbetsskyldighet i annan Förening/Idrotts AB) som är riktigt dåligt ur spelarens synvinkel är den möjlighet en klubb har att tvinga en spelare att bli utlånad till en annan Förening/Idrotts AB.

Anställningsavtal SEF för Allsvenska- och Superettaspelare