Planbedömning

Spelarföreningen kommer att utse årets bästa plan även 2014!

För andra året i rad i Allsvenskan så kommer spelarna genom deras lagkaptener att utse årets fotbollsplan för säsongen 2014. Pris för bästa plan kommer att delas ut efter säsongen till planskötaren samt arenaansvarig på vinnande arena. Vår förhoppning är att detta kan bli en positiv utmaning för de ansvariga på arenorna och därmed bidra till att vi får bättre planer framöver och även göra spelarnas arbetsmiljö bättre samt minimera risken för skador relaterade till underlag.

Det är lagkaptenerna i respektive lag som kommer att stå för röstandet och detta genom att bortalagets lagkapten efter varje bortamatch kommer att ges möjlighet att bedöma planens kvalité på en skala från 1 till 5, där 1 är mycket dålig, 2 är dålig, 3 är godkänd, 4 är bra och 5 är mycket bra.

Efter varje bortamatch kommer du som lagkapten att få ett SMS, som du enkelt svarar på genom att skriva arenanamn och en siffra från 1-5 beroende på vad du tyckte om planen och dess skick.

Hoppas att detta är något du kan tänka dig att delta i.

Väl mött,

Magnus & Johan