NY PUBLIKSKANDAL I ALLSVENSKAN!

När skall detta ta slut? Det finns ingen spelare, ledare eller annan person runt lagen som vill veta av detta som skedde i Södertälje igår i samband med matchen SFC-AIK. Hur skall vi kunna få bukt med detta? Jag tror viktiga signaler måste skickas från oss spelare om att vi inte accepterar detta men hur skall detta ske? Att en domare blir skadad pga något sånt här är helt oacceptabelt det är en arbetsplats man befinner sig på och där skall man inte behöva riskera sin hälsa på detta sätt.

Att gå på en Allsvensk fotbollsmatch skall vara en familjefest men idag är det många familjer som inte vågar besöka våra Allsvenska matcher för de känner sig osäkra och rädda. Kom gärna med förslag på hur ni vill att vi skall kunna agera för att få bort detta.