Har du spelat i Danmark mellan 2004-2011?

HAR DU SPELAT I DANMARK UNDER PERIODEN 2004-2011?!

Du kanske har uppmärksammat att Spillerforeningen i Danmark håller på med att hjälper spelare att få ut innestående ersättningar i form av pensioner och semesterersättningar från klubbar som missat att betala. I stort sett så är det bara FC Köpenhamn som skött sina utbetalningar till fullo. Har du spelat i någon av de andra klubbarna under perioden 2004-2011 så har du med all säkerhet pengar att kräva. Du kan få hjälp med att kräva in dina innestående ersättningar med hjälp av Kresten Blaesild (kresten.blaesild@spillerforeningen.dk) på Spillerforeningen även om du inte tidigare varit medlem hos dem, dock måste du betala medlemsavgift i efterskott för perioden det handlar om. Har du frågor få du givetvis även kontakta oss på SFS.