Privata utbildningsföretag/Private educational services

Spelarföreningen samarbetar med olika utbildningsföretag för att ge dig goda alternativ till att hitta något som passar in i din karriärplanering.

Just nu erbjuder vi möjligheten till utbildningar från följande företag:

Phocus Education – Erbjuder onlinekurser inom bl a ekonomi, sälj och andra relevanta yrken. Vill du testa på utbildning men vet inte var du ska börja så rekommenderar vi varmt Phocus. (För mer info om exakt kursinformation och starter, kontakta Spelarföreningen)

Caddie Sports and Business – Erbjuder ett program för Sport Marketing och är en möjlighet för dig som vill fördjupa dig kring marknadsföring inom sportens värld. (För mer info om exakt kursinformation och starter, kontakta Spelarföreningen)

Unionen – För dig som spelar i Allsvenskan och Superettan och därmed har ett dubbelt medlemskap så har Unionen flertalet rabatter på webb baserad utbildning inom diverse olika områden.

The players Union cooperates with a few companies that are specialized within educational services to give you more options when it comes to planning your next career.

Right now we offer the possibility to take on courses and program from the following:

Phocus Education – Offers online courses within economy, sales and others. If you want to start out building confidence whithin studies we highly recommend Phocus (for more info about courses and applying, please contact the players union).

Caddie Sports and Business – Offers a program for Sport Marketing and is a possibility for you who wants to increase your knowledge whithin marketing (for more info about courses and applying, please contact the players union).

Unionen – If you play in Allsvenskan or Superettan and automatically have the membership of Unionen, they have a lot of online courses whithin all types of areas.