Samarbeta med SFS?

Skulle du vara intresserad av att samarbeta med Spelarföreningen?

Spelarföreningen är de svenska fotbollsspelarnas intresseorganisation och vi har idag över 600 medlemmar varav drygt hälften kommer från Allsvenskan. Detta innebär att vi har en ganska homogen grupp av tjejer och killar i åldrar från 18-35 år som också relativt sett är en mycket köpstark grupp. Dessa har du som företag möjlighet att marknadsföra dina produkter och tjänster till via utskick eller direkt på vår hemsida.

Du kanske vill marknadsföra ditt företag tillsammans med våra medlemmar eller Spelarföreningen i stort?

Som en viktig punkt i ett samarbete med just ert företag ser vi gärna att våra medlemmar får möjlighet att köpa era produkter/tjänster till förmånliga priser vilket höjer värdet av att vara med i Spelarföreningen. Vi ser även gärna att ni engagerar er i diverse sociala projekt som exempelvis Ge Rasismen rött kort.

Kontakta oss för att skräddarsy ett samarbete med just ert företag.

Med vänliga hälsningar,

Magnus Erlingmark, magnus@spelarforeningen.com eller 0706-989831