Inbjudan till Spelarföreningens årsmöte i Malmö den 28 maj 2014.

Hej!

Du som styrelseledamot eller ombud i en förening med minst 10 medlemmar och där du själv också är medlem i Spelarföreningen är mycket välkommen till Spelarföreningens årsmöte i Malmö den 28 maj 2014.

Mötet kommer att hållas i Malmö på Clarion Collection Temperance Hotel mellan 15.00 – 17.00 den 28 maj 2014. Direkt efter årsmötet kommer ett konstituerande styrelsemöte hållas.

För dig som vill kan stanna kvar så serveras en buffe på hotellet kl 18:00. För dig som vill så finns det möjlighet att stanna kvar och se landskampen i Köpenhamn mellan Danmark och Sverige som startar kl 20:15.

Spelarföreningen står för resa och logi. Rum finns förbokade på Clarion Collection Temperance Hotel.

Dagordning kommer att skickas ut ca en vecka innan mötet.

Vi behöver vi din anmälan senast torsdagen den 14 maj. (Spelarföreningen står för kostnader för ett ombud per klubb i SEF- och EFD-klubbar)

Meddela i ditt svar till oss:

…om du kommer till Årsmötet              JA________(X)                       NEJ______(X)

…om du äter middag e mötet?              JA________(X)                       NEJ______(X)

…om du önskar biljett till matchen?     JA________(X)                       NEJ______(X)

…om du önskar hotellrum?                   JA________(X)                       NEJ______(X)

…och hur du önskar resa?_____________________________________________________________________.

Skicka din anmälan som e-post till info@spelarforeningen.com .

Välkommen!

Anders Jemail, Ordförande                   Magnus Erlingmark, Generalsekreterare.