FIFPRO ONLINE ACADEMY – EN UNIK MÖJLIGHET TILL STUDIER FÖR DEJ SOM MEDLEM HOS OSS!

Nu kan du söka in till FIFPro online academy en utbildning som är utvecklad att passa er som spelar elitfotboll och vill förbereda er på er nästa karriär!

Som medlem i Spelarföreningen har ni nu möjlighet att söka till en ny internationell utbildning på universitetsnivå. Utbildningen kommer att genomföras på distans så du skall ha möjlighet att slutföra din utbildning oberoende var du bor. Utbildningen är på ca 3,5 år där du om du genomför hela utbildningen får en bachelor examen. För att få möjlighet att läsa utbildningen krävs högskolebehörighet vilket i princip innebär genomförd gymnasial utbildning. Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta Spelarföreningen på info@spelarforeningen.com.

Klicka här för att läsa mer om utbildningen. FIFPro_OnlineAcademy3.